Imate vprašanja v zvezi s portalom?

Mi imamo odgovore.

Prijava v portal, novi prijavni podatki, dokumenti na portalu in aktualizcija osebnih podatkov

V portal se prijavite preko spletne strani Agro Zavarovalnice s klikom na ikono „LOGIN“ v spodnjem levem delu strani.

Prijavne podatke za portal smo vam poslali ob prvi sklenitvi zavarovanja skupaj s polico. V kolikor jih niste prejeli oz. potrebujete nove, nam pišite na [email protected] ali nas pokličite na 051 / 681 117.

Podatke lahko generirate pri prijavi v portal tudi sami s klikom na „Pošiljanje novih dostopnih podatkov?“

Geslo spremenite s klikom na „Pozabljeno geslo?“ na portalu in vnosom vašega uporabniškega imena. Pošiljanje potrdite s klikom na gumb „Pozabil sem geslo“ in na vaš e-naslov bo takoj poslana povezava, s pomočjo katere boste lahko nastavili novo geslo.

Po prijavi v portal kliknite na ikono za Nastavitve v desnem zgornjem kotu strani. Tam lahko spremenite uporabniško ime in e-pošto. Sprememba e-pošte bo veljavna, ko boste potrdili verifikacijsko sporočilo, ki vam bo poslano na novi e-poštni naslov.

Če ste izbrali elektronsko dostavo dokumentov, vam zavarovalnih dokumentov ne bomo pošiljali po klasični pošti. V kolikor bo nov dokument dostopen za vas na portalu, boste o tem nemudoma obveščeni po elektronski pošti.

Ko vaš zastopnik izdela zavarovalno ponudbo za vas, jo lahko shrani tako, da jo ob prijavi v vaš uporabniški portal vidite v meniju Police tudi vi. Da gre za informativno ponudbo, je razvidno v stolpcu “Status”.

Kliknite na ponudbo, ki jo želite sprejeti. Odpre se vam podrobni pregled ponudbe. S klikom na gumb »Potrdi ponudbo« ta dobi vaš elektronski žig in ponudba velja kot podpisana. V meniju Dokumenti zdaj lahko najdete vašo podpisano ponudbo. Dodatno pošiljanje Agro Zavaorovalnici ni potrebno. Na podlagi podpisane ponudbe bo v nekaj dneh izdana polica.

Zastopnik vam ponudbo v podpis lahko pošlje tudi po e-pošti (t.i. podpis na daljavo) – v tem primeru prijava v portal ni potrebna, zadostuje že aktivni e-poštni naslov. S kliknom na povezavo, ki jo prejmete po e-pošti in sledenjem navodilom programa za podpis (Namirial), ponudbo lahko podpišete. Podpisano ponudbo takoj vidite v svojem portalu v meniju Dokumenti. Dodatno pošiljanje Agro Zavaorovalnici ni potrebno. Na podlagi podpisane ponudbe bo v nekaj dneh izdana polica.

Zavarovalni pogoji so del vaše podpisane zavarovalne ponudbe.

Nadete jih tudi na spletni strani pod opisom posameznega zavarovalnega produkta v okencu INFO MATERIAL (npr. Agro Bazis).

Vaši zavarovalni dokumenti (podpisana ponudba, polica, cenilni zapisniki, obračuni škod, obvestila zavarovalnice itd.) so vidni ob prijavi v portal, ko izberete meni Dokumenti na levi strani.

Podpisane ponudbe se shranjujejo le na portalu. V kolikor jo želite prejeti v tiskani obliki, prosimo obvestite vašega zavarovalnega zastopnika ali pa kontaktirajte nas in poslali vam jo bomo po pošti.

Police in obračune škod pošiljamo na naslov zavarovanca vedno tudi po klasični pošti, razen če ni bila izbrana elektronska dostava dokumentov.

Najlažje jih aktualizirate s prijavo v portal in klikom na  Osnovni podatki. Ko kliknete na Prevzemi spremembe, so shranjeni.

Niste našli odgovora na vaše vprašanje?

Potem nam pošljite vprašanje na [email protected] ali nas pokličite na 051 / 681 117.

PRAVNI PODUK

Ti odgovori na najpogostejša vprašanja služijo kot praktična pomoč in nasvet in nikakor niso pravno zavezujoči.